BejelentésFearless Tera Online
Fearless Guild Fan-site

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Meg alakult immáron a véglegesített Guildünk.
A Fearless meg nyitotta kapuit mindenki előtt aki csatlakozni szeretne. Neveket nem szándékozom felsorolni, hogy jelenleg kik tartózkodnak a Guildben, ezek úgy is változni vagy bővülni fognak reméljük az utóbbit és egy nagyon erős Guild fog kovácsolódni belőlünk. Itt a communityn közlöm veletek elérhetőségeinket a guild TeamSpeak3 mas szerverét és a Guild honlapját ami fejlesztés alatt áll jellenleg, de rendelkezni fog aktív Fórummal és Regisztrációval.
A guild szabályokat majd a guild honlapján olvashatjátok és további információkat szerezhettek rólunk.
Ha bármilyen jellegű kérdésetek van tegyétek fel azokat itt a communityn és tartsátok a kapcsolatot egymással, közöljétek észrevételeiteket.

Teamspeak 3

Ip :79.172.209.78
Port :9994

Community
https://forum.tera-europe.com/group.php?do=discuss&discussionid=154

Honlap
www.fearless-tera.atw.hu

Üdvözlettel Dante és az Alapító Atyák
------------------------------------------------------------------------------------------


Frearless Guild TGF


Szeretnék egy nagyon erős guildet csinálni és nem csak úgy hogy én vezetem hanem erős tagokkal akik velem együtt építik azt és azokból 5 olyan emberel akik ugyan olyan jogokkal rendelkeznek mint én és minden be van bele szólásuk ha lehet így mondani akkor egy ilyen demokrata rendszerben képzelem pl különböző classok cl je i akik direkt annak a class csoportnak segítenek és össze tartják a játékosokat.


Comment


------------------------------------------------------------------------------------------


Tera Online Videom (Dante)


CommentHírek
PAX Demo Walkthrough

Emlékeztek a PAX-os beszámolóra, a Cultist’s Refuge-os posztra? Talán láttátok a B Roll video nevű klippet is a YouTube-on. Ez a videó igazság szerint a sajtó részére készült, ebből lehetett szemezgetni a különböző cikkekhez. ---(http://tera.variance.hu/page/2/)--- OldalánIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!